nu är det såhär va...

...att jag har tagit KÖRKORT! JAG ÄGER!

och imorgon hoppas jag på en riktig bea och malin dag! gogo!

Solen skiner, himlen är blå..

vad det är skönt att leva dååå! Saknar att ha lite Bea och Malin tajm och tajmat och bra så bjuder hon över alla tjejer på spakväll på fredag, när jag ska på bio :( it sucks! och sen nästa helg åker hon till tenerifa den jäkeln! Jag skulle ha följt med för tusan!!

Sitter i köket och väntar på att Alex ska komma och så ska vi åka till skolan, där det blir foto och sen hem och plugga massa saker. Nu hörde jag lite dunkadunka så nu är hon nog här! Byebyeeaa

lite sol, lite pengar och massa kläder..tack!

Så jäkla underbart väder just nu, om bara snön försvann! I fredags hade Alex och jag det jätte mysigt, dorg till östansjö i det fina vädret och red och sen när vi kom till Kumla igen sotd Anders och gjorde pannkakor som var enormt goda!

Igår blev det träning och sen gick Joakim och jag och kollade på lite grejer till balen och jag säger bara, stilig karl jag har! Kvällen fick jag dock spendera ensam framför melodifestivalen, men ska jag vasra ärlig så var det grymt skönt med lite egen tid.

I alla fall så när Joakim och jag var på stan igår med 0 kronor på banken så hittade jag självklart en massa snygga vårkläder som jag vill ha, men som sagt så hade jag inga pengar så jag får ta och vänta, vänta och vänta till påsklovet(?!) Vill ha pengarna nu och så skulle det inte sitta fel med en utomlandsresa heller och jobbet på leksaksaffären! :D:DRidturen i fredags tillsammans med Alex


RSS 2.0