bara en vecka kvar

just så känner jag just nu. Jag längtar faktiskt tillbaka till skolan nu och till att få träffa alla igen, men med tanken på att  det är en massa som väntar så får jag väl ändå njuta av sista veckan på praktiken. I alla fall så var jag hemma från praktiken i fredags för jag hade så himla ont i ryggen, men pallra mig ändå upp på stan för att träffa Alex och Anders och kolla på balklänningar och därefter gick jag med Bea på marknaden och sen kom Joakim hem till mig och det blev en massa mys och "Sommaren med Göran".

På lördagen drog vi upp ganska tidigt och kollade på balklänning med mamma och pappa, hittade en SUPERFIN som nu är beställd och anländer den 17 maj :o Sen blev det kattutställning och sedan fixade Joakim och jag lite saker på stan, käkade och gick sedan och tränade. Åkte till Kumla och hade myskväll med Alex och Anders och jag somnade som vanligt i soffan, fast det finns nog inget bättre.

Nu ska jag sätta igång och städa så att det blir lite fint på mitt rum igen och imorgon börjar jag tydligen 11 på praktiken och jobbar till 18.30.. phu :/

btw. så närmar sig körkortet nu, bokning i veckan! :)
galengalengalen <3

säfsen baby

I torsdags klockan 07.30 bar det iväg med en fullpackad bil till Säfsen tillsammans med Alex, Anders, Joakim, Sofia och Jesper. När vi väl kommit fram drog vi och hämtade nycklarna till stugan och spenderade större delen av tiden i backen tills vi var så trötta så att vi åkte till stugan och packade in alla grejer och sedan drog några in i bastun, killarna drog på kvällsåk och jag fixade med mat. På fredagen kom vi upp nästan tills liftarna öppnade och åkte, åkte och åkte, åt hamburgare och åkte vidare tills vi var helt frusna och trötta så då åkte vi tjejer till stugan och basta, medan killarna drog och fixa ved och när de kom tillbaka gjorde vi oss i ordning och sedan blev det pizza och sedan vidare till After Ski, som inte var något att hänga i julgranen, haha! Kanske för 60-åringar, men vi blev kvar en liten stund i alla fall och drog sedan vidare till stugan och livade upp stämningen igen. På lördagen kom vi till backen vid 11 eller något och då blev det en massa off pist eftersom det var sista dagen, vilket resulterade några blåmärken, men jäkligt många härliga skratt och även lite filmer och idag var det dagen-D, hemfärd. Så vi städade en massa och rullade sedan hem.

Underbar resa med många härliga skratt! +++++


- ANDERS! DET LUKTAR BRÄNT!


muuums!

sitter framför brasan och myser med pojken. Ska ta det riktigt lungt idag eftersom imorgon börjar praktiken igen och så är det en massa annat den här veckan, imorgon börjar jag även träna igen, GÖTT!

Mamma och pappa är äntligen och köper en dvd med USB, fast det hade i och för sig behövts igår när Alex och Anders var här och vi fyra låg uppe i min säng och kollade på Pandorum(?) på min skoldator. haha! Fast det var faktiskt mysigt!


Hittade bild från frimis förresten och oj, vad jag ser bra ut där då... haha! tvungen att ta den bilden när jag får cp-ryck, stort huvud och liten kropp, men skit samma! Det var ändå en GUULD kväll! :D haha och där bakom står anton helt avhuggen.


lördag

yes, igår var det utgång som gällde och blev en lyckad kväll må jag säga. Drog till malin och dit kom även lisa och så hade vi lite mys innan bea kom och hämtade oss och så utanför frimis träffa jag anton och simon och gick in med dem medans de andra fick stå ute i kylan, stackarna! fast när de väl kom in blev det skit kul!


vaknade med jordens huvudvärk imorse dock, men det var förmodligen pga. mina axlar som gjorde skit ont hela kvällen, men nu har jag i alla fall gjort mig i ordning och väntar på att en liten skara av släkten ska komma. Senare ikväll bär det av till Kumla, naaaajs!

hejhoppsnopp

Första dagen i skolan idag då på lite över en månad och tänka sig, fick åka från skolan redan vid tio. Så Ebba och jag åkte upp på stan och hade möte med Virginska rektorn och sedan bokade hon tatueringstid och jag gick och satte mig på körskolan och inte en jäkla prick idag heller. BLÄÄÄ! 3-4 fel varje gång..:/ ska sätta mig där imorgon igen om inte alex blir bra, men det hoppas jag på!

Imorgon är det utgång som gäller och jag är faktiskt lagom taggad, dock vet jag inte vad jag ska ha på mig, men det brukar lösa sig :) gogo!

schaablö!

Sista dagen på lovet idag, det gillar jag inte! Har dessutom inte gjort ett skit på hela lovet, så jag önskar att jag hade tagit vara på det mer. Imorgon efter skolan ska jag åka till körskolan och gör teori, den gillar jag inte heller! Var stängt i måndags när jag skulle dit och göra teorin då och inte står det någonstans heller :/

Mitt nyår var i alla fall underbart, spenderades med Joakim, Alex och Anders... helt lungt, med spel, vin och go mat och goa skratt, sen vid tolv slaget drog vi till slottet och mös.

Igår var den dag då det var 32 månader sedan som jag träffa Joakim och det sa klick! Kärleken är ljuv! Så vi drog och såg på Avatar, vilket var en helt underbar film.. kan man inte få bo sådär ibland? Snälla?

Just det, har även gått och fixat mitt gymkort så på måndag börjar den hårda träningen mot ett bättre...liv?


GOODNAJT!

RSS 2.0