kyla

Snacka om att det är kallt ute idag, typ -20 grader och ska jag vara ärlig så har jag inte satt näsan utanför dörren idag, istället så har mina myskläder fått hoppat på och så tänkte jag städa mitt rum så det blir fint.

Hade en riktigt bra och välbehövlig dag igår, började med att jag åkte med Alex och Anders upp på stan för att kika lite och där efter blev det mosbricka på shell och sen vidare till kumla för att handla och ta det lungt ett tag innan Bea kom och vi for hem till Moa G på knytkalas med resten av tjejerna. Var riktigt trevligt med mat, spel och en massa skratt.

Idag ska jag som sagt städa mitt rum och sen lite senare ska jag promenera bort till Bea och så ska vi spela littlebigplanet och mysa. Har även ordnat sig med nyår nu och i år blir det lungt för förra året blev så himla sämst, så i år ska Joakim och jag åka hem till Alex och Anders och äta god mat och sånt, sen in till slottet förhoppningsvis och sedan hem igen till dem för att ta det lungt. GÖTTT!

nej, nu ska jag fortsätta med mitt rum. GOTT NYTT ÅR!

julafton

GOD JUL får man väl ta och säga!

Idag kom en del av släkten från Karlstad och även farmor och farfar och fira jul här. Fick lite saker att ha till säfsen och present kort och sådant där... och HÖRLURAR, äntligen! :) Just det igår fick jag en spikmatta, tofflor och smycken av Joakim..riktigt gullig pojk jag har som tänker på mig! :)

Vi i släkten kom även fram till en ny tradition, nämligen ett spel om julklappar.. skit kul!! Så jag vann en vinflaska(passar perfekt tills imorgon) och ett paraply!

Jaja, nu ska jag ta och hoppa ner i soffan med mina tofflor och mina nya mysbrallor och kolla på en bra film! Imorgon blir det mat hos farmor och farfar och sedan far vi vidare till frimis på kvällen!

julafton imorgon

och i dag nalkas minijulafton tillsammans med Joakim, hans familj och släkt. Tänkte att jag skulle gå upp snart och göra frukost och stryka lite innan jag gör mig i ordning för att åka till stan och inhandla ytterligare en julklapp. Sen vid två tiden åker jag till Kumla och därefter vid fyra eller något åker vi till Joakims släkt. myspys!

Ligger och kollar igenom datorn på lite bilder och fastnade vid dem när Joakim och jag var på Kreta, shit vad jag vill bli brun igen alltså! Någon som är på att åka nästa år? :)


bra dag!

yes, blev inte riktigt som det var tänkt idag.. efter frukosten satt jag och vänta på en nisse som skulle komma som skulle fixa vår tvättmaskin, som aldrig kom utan mamma och pappa åkte och köpte en ny. Sen åkte jag till körskolan och bussen var 20 min försenad :( i alla fall så körde jag, bokade halkan och sedan kom bea och gjorde mig sällskap vid datorerna för att plugga teori, gick sissodär. Sen köpte hon en massa julklappar och mat och så åkte vi hem till Mattes lägenhet och mös med littlebigplanet, aaas kul! :) Måste göras om snart kan jag lova! :D

Alla julklappar klara helt och hållet nu och imorgon blir det första rundan på julbordet ;D

trööött

ja, pappa ringde och väckte mig två gånger idag, så nu kan jag inte somna om..men kanske bra det så att jag inte sover bort jul lovet. idag ska jag träffa Bea en stund om de inte ringer från jobbet och behöver mig. Annars blir det körlektion och så ska jag sätta mig på körskolan och göra teorin.

känns extra härligt att vakna i ett nystädat rum, men det gick inte som en vals på linan kan jag tala om. När jag väl skulle dammsuga så visade det sig att slangen var sönder och sen när jag skulle gå ner och tvätta så satt pappa och trixa med tvättmaskinen för att den hade gått sönder. blöö!

2 dagar kvar!

Jaa, nu är det bara två dagar kvar till julafton och redan på onsdag får jag julklappar! Ska till Joakim och fira lite med honom och sedan äta julbord med den släkten, sedan på julafton så kommer släkten från karlstad hit.

Gjorde nyss lite julgodis med ljus och mörk blockchoklad som man smälter och breder ut på en plåt och låter först den mörka chokladen stelna, sedan häller man på den vita chokladen och hackar polkagrisar och har i. Sjukt lätt och faktiskt väldigt gott! Nu ska jag hugga tag i min garderob och städa den, sen fortsätter jag vidare i rummet. Blööö! Men det är sådant som måste göras.

sjukt kul kväll

Vet att jag inte har bloggat på evigheter, men jag orkar helt enkelt inte logga in här för att skriva om något som handar om mitt liv som hela tiden upprepas. Tänkte i alla fall att jag kunde skriva ett inlägg om gårdagen eftersom det var då den sista julavslutningen ägde rum. Lite sorgligt faktiskt, men de gjorde den bra! Efter avslutningen gick Malin, Lisa, Ebba och jag iväg till Bara Vara för att fika och sedan kom även Martin och Olivia, riktigt mysigt och framför allt gott!

Efter fikat hängde jag med Malin en sväng på stan och åkte sedan hem och hoppade in i en varm dusch och satte mig och tog det lugnt en stund innan det var dags för att göra sig i ordning och dra till stan. Träffade Bea, Malin och Lara och åkte sedan vidare till Varberga där det hölls lite förfest och jag sminkade några. Sedan drog vi vidare till Frimis och lyckades komma dit innan kön blev enormt lång. Väl där inne träffade man en massa goa människor och det märktes att alla var lagom glada. Grymt bra kväll blev det i alla fall och det är tack vare alla mina underbara vänner! Vid halv två tiden sådär kom Beas bror och hämtade oss och när jag kom hem sa det bara bums ner i sängen och idag vaknade jag med jordens huvudvärk och yrsel. Det är  i alla fall ett tecken på att jag hade riktigt kul igår så jag får skylla mig själv!

Nu ska jag börja städa lite i mitt rum och sedan kommer Joakim <3


                                           



kyla

Jaa, nu har den kommit och kom som en chock, hoppas bara på att snön kommer snart!

Idag var min tredje dag på praktiken och jag trivs jätte bra, det enda som är lite jobbigt är att när man inte har något att göra så går man bara runt runt i affären plus att jag har skiiiit ont i fötterna när jag kommer hem, men jag får nästan skulla mig själv eftersom jag har så dåliga skor och går i. Hinner typ inte med något när jag kommer hem från praktiken, eftersom jag brukar sluta vid halv sex och är oftast då väldigt trött, men idag ska jag övningsköra för imorgon har jag körlektion med bitterfittan.

Nu blir det glögg framför brasan! :)

RSS 2.0