kalas

Yes, helt klar och nu sitter jag och väntar in släkten och då blir det jätte god mat och massa annat :D
Ikväll kommer Alex hit, eller det hoppas jag på i alla fall! :D

städat och klart

yes, nu har jag städat och tvättat klart tills imorgon då släkten kommer och så bakade jag och Joakim chokladbollar när han var här, gottigottgott. Ska faktiskt bli riktigt mysigt att släkten kommer imorgon eftersom de nästan aldrig är här i Örebro, utan det blir mest av när någon fyller jämnt.  Vet dock inte vad jag ska ha på mig imorgon, men det löser sig väl. Har bara tagit det lugnt framför Idol fram tills nu och det kommer nog fortsätta så eftersom jag är helt seg i kroppen och huvudet. Hade jätte gärna åkt iväg till Varberga med Malin, men eftersom släkten kommer tidigt imorgon blir det en film eller så istället.


fredag?

Shit vad veckan har gått fort, fast i och för sig så har ju hela året gått i en väldans fart. Har nu sovit hemma inatt efter fyra helt underbara nätter vid universitetet, är grymt sugen på att skaffa eget nu, bara någon annan kunde betala det åt mig (A) I måndags var jag och Ebba på möte med Tema Skolfoto och där fick vi en rejäl middag samt biobiljetter.I tisdags åkte jag upp på stan tidigt för att träffa Malin, Josse och Alex för att fika och leta praktikplatser. Tror vi satt på Bara vara i 1,5 timme och bara snackade och kollade på en massa folk. Sen fixade jag och Alex med våra sponsorer och sen letade jag och Malin praktikplatser och vi fick faktiskt på det nya fiket på våghustorget, så efter jul ser ni mig där, sen fick jag även på Vero moda, hos toppentjejerna under en vecka i alla fall, så nu måste jag bara fixa till de tre första veckorna.

I onsdags åkte jag hem för att hämta lite grejer till kvällen och det var egentligen tänkt att Alex och jag skulle ha åkt till marieberg och fixat ännu fler sponsorer men vi väntar med det lite grann. Sen träffade jag Joakim på stan och så drog vi och handlade lite gottigottgott till kvällen och vid sex tiden rullade lite folk in. Igår blev det bio med syrran och vi såg på Fame som var bra, men inte sådär WOOOOOW som man tror att den ska vara när man ser trailern, men det var i alla fall mysigt och man blir så himla glad av sådana filmer så jag skulle ändå rekommendera den.



Idag ska ajga ta det lungt och baka lite tills imorgon för då kommer Karlstads-släkten och firar mig eftersom jag fyller 18 på onsdag, det är helt sjukt vad det går fort.. och ska jag vara ärlig så ser jag inte fram emot det lika mycket nu längre.. jag vill faktiskt vara liten igen! På fredagen blir det i alla fall utgång och jag ska försöka hitta något ställe att styra förfest på. Jajaj, snart kommer mannen, MYYS <3



om man ändå vore liten igen, ett liv helt utan bekymmer

regnregnregn

Åååh, vad jag inte gillar regn alltså! :( Sitter i alla fall uppe i Emelies lägenhet som Joakim och jag ska få låna när hon är på praktik i två veckor, hur gött som hellst! :D Ska snart iväg till universitetet och lämna nycklarna till Joakim för att åka in till stan och träffa Ebba :) Jaja, borde nog börja gå snart så jag hinner! :D

snabbt inlägg

Ska dra iväg till körskolan om 10 min, kontigt nog så är jag nervös varje gång jag ska köra, men min lärare är så himla hård så kanske inte så konstigt. Idag har jag även, eller hela klassen faktiskt, beställt studentmössor! Nu närmar vi oss med stora steg! Bara klänningar och skor som ska fixas till bal och studenten nu då.

mysonsdag?

Har nyss kommit hem från skolan, eller det var i och för sig ett tag sedan. Hade religion hur som hellst och hellt plötsligt tycker jag att ett PM på universitetsnivå verkar intressant, PLUS att vi fick till v.10 på oss :) Efter religionen hade jag mentorsamtal med lilla micke och det gick bara bra och det är kul att han tror att jag nå mina mål med att blir...damdamdam.....JURIST! :) Hann även nästan göra klart uppgiften om judendomen som typ har väntat i hundra år på att bli klar.

Nu sitter jag hemma i sängen som är varm och mjuk och tänkte skriva klart uppgiften om judendomen så att jag kan lämna in den, vilket innebär att jag bara har 3 halvklara uppgifter kvar att göra, jag hoppar högt! Snart kommer Joakim i alla fall och jag ska se till att det blir en film och kanske lite glögg på det när han kommer.

Imorgon ska vi prova mössor till studenten och inte nog med det, igår blev även vår STUDENTKRYSSNING BOKAD OCH KLAR! Så nu peppar vi tills den 17-18 april! Imorgon ska jag även övningsköra och sen är det dans som gäller, plus att jag kom på att jag har dans på lördag morgon också, repetioner till Kulturnatten.

jaja, nu ska jag skriva vidare på judendomen!

Tack Alex för skjutsen imorse! <3


dumdumdum

DAVID ÄR DUM PUNKT

jag måste vara världens trögaste idag

Här jag jag suttit typ hela dagen och hatat svenska C och nu vet jag inte om jag hatar det ännu mer. Har nämligen suttit och skrivit 1500 ORD istället för 1500 TECKEN om John Bauer gymnasiet utan att ha tänkt på vad skillnaden verkligen är, dum som jag är. Så nu har jag en text på 6895 TECKEN som inte kommer att kunna användas till något utan bara var helt onödig och som jag nu måste korta ner till 1500 tecken. BLÄÄ!


Dumtjej_91






nu ska det skrivas

Kollade nyss på en uppgift som jag tänkte jag skulle börja med och jag ska skriva 1500 ord om John Bauer gymnasiet  som ska kunna användas som en webbtext, GÖTT eller vad? :/ Världens bästa pojkvän ringde mig för en liten stund sen och var lycklig över att slippa undan 1-2 timmar på praktiken. På tala om praktik, jag vet inte vart jag ska vara, någon som har några förslag?! Nu lyssnar jag i alla fall på Jordin Sparks och tänkte sätta igång och få ihop mina 1500 ord, hittills har jag 1430 ord kvar, det lät mycket :/



VILL TILLBAKA TILL KRETA! <3

mysmorgon

Som sagt så fick jag stanna hemma idag och plugga eftersom vi har buffertdagar, så jag vaknade för en liten stund sedan och har flyttat mig ner till vardagsrummet och nyss tänt en brasa, så nu tänkte jag sätta mig och äta lite frukost innan jag ska börja plugga, sen senare idag ska jag nog försöka gå iväg på en promenad och inhandla lite godis. Hoppas bara jag hinner bli klar med en större del av arbeten idag.


     

             


usch för den här måndagen

Buffertdagar i skolan nu och jag har inte så jätte mycket att ta igen så idag satt jag och skrev lite på historian och bokade studentkryssningen till Marcus och hans kompisar, sen åkte jag hem och har suttit inne till dess. Känner mig lite hängig och jag hoppas verkligen inte på att jag håller på att bli sjuk, men jag har både ont i halsen, huvudet och nacken :/ Imorgon fick jag tydligen stanna hemma och plugga så tänkte jobba så gott jag kan imorgon och sedan ta en lång promenad, för det känns som det behövs just nu.

Joakim kom förbi en sväng förut och jag önskar att han hade stannat kvar och myst med mig framför en film eller något, men så blev det inte. Fast i lördags så bjöd Joakim mig på Inglourious Basterds, som jag tyckte var bra.. fast det var lite för mycket snack i filmen, men den är värd att se i alla fall! Längtar tills den nya Twilight filmen har premiär nu, en månad kvar, haha!

Joakim Hörnestedt<3

jag bara älskar klänningar och mina nya skor


Önskar egentligen att jag hade en stor garderob som i alla filmer fullt av klänningar, skulle vara helt underbart och jag är verkligen en sådan tjej som älskar att ha klänningar på sig, men det är inte ofta det finns tillfällen för att använda dem, fast jag skulle kunna köpa miljoner ändå!



Måste säga att jag gjorde nog det bästa köpet jag gjort på längei fredags!
Köpte mig ett par nya skor och de är så grymt snygga och sköna!
 Hade dem på mig i fredags och på tala om i fredags så tänkte jag skriva ett
inlägg om det lite senare, eller imorgon. Bara så fort jag har fått lite mer bilder,
 eftersom det oftast blir roligare att läsa då.



Måste även säga att jag nu får åka på kryssningen och jag är så överlycklig! Plus att ett släkting till mig från Karlstad ska åka med oss tillsammans med sina kompisar eftersom Karlstad inte ännu har skaffat biljetter, men jag hoppas ändå på att de väljer Örebro färden, för det kommer bli så grymt kul!!

Friday, im in love!

var tvungen att skriva av mig innan jag börjar prata om allt smaskens som ska hända idag!
Ska snart börja göra mig i ordning och städa till det lite för att sedan åka till marieberg om någon vill följa med annars väntar jag på stan tills Ebba är klar så att vi kan åka till Skopunkten och köpa oss nya snygga dojjor! :)
Sen ska vi handla lite till tacosen ikväll också och sen ska vi hem och duscha och grejs för att sedan vänta in Alex och Malin så att vi kan käka och grejs! Sen drar vi iväg till Lisas 18-års fest all night long!

Studentkryssning? Goodbye?

HATAHATAHATAHATAHATA! Jag är så himla arg!

Studentkryssning bokad!

Nu jäklar har vi bokat studentkryssningen till den 17 april! :D
Bland de första i Örebro faktiskt, så jäkla najs! Det kommer att äga!!!

GRATTIS LISA!

Snart ska Alex och jag på möte för projektarbetet och Ebba är sjuk :( Hoppas bara hon blir frisk tills imorgon!
Efter mötet ska jag skynda mig hem och äta för att sedan åka tillbaka till stan för att ha körlektion, sen ska jag hem och tvätta och kolla om jag har något hemma som jag kan ha på mig imorgon, annars blir det shopping imorgon!

ååh, vad jag längtar tills imorgon, det kommer bli GULD!!


UUUSCCH!

Jag gillar verkligen inte mediekommunikation längre, för vår lärare är så himla tråkig och allt engagemang man har försvinner när vi har de här lektionerna. Vi ska liksom skriva om en artikel till olika målgrupper, finns det tråkigare?

I alla fall så ser fredagen ut att bli jäkligt najs! Först skolan lite, eller Alex och jag ska leta sponsorer till vårt projektarbete och sedan ska vi träffa Malin och Ebba och åka till Marieberg och shoppa, sen blir det hem och fixa oss inför kvällen och käka tacos! Sen blir det vidare till Lisas partyy! så jäkla najs! :D


myspys

Blev inge mer historiauppsatts utan de andra två uppgifterna fick räcka för dagen. Har nyss varit nere och druckit marsipante från mammas och ätit nybakad sockerkaka framför brasan, muuums! Älskar kaffekopparna från house doctor! Nu sitter jag i alla fall här framför min dumburk och fixar lite onyttigheter tills på fredag och väntar på att Joakim ska ringa :)

Bäst av allt för dagen är att min hy har börjat bli riktigt bra, så hoppas att den håller sig tills på fredag, fast hellst hela livet :)


Ååhåå, nu pratar jag med Joakim! Shit vad jag saknar honom! <33

woohoo!

har hittills gjort klart två uppgifter så nu tänkte jag sätta igång med historian :)

soliga tisdag

Känns rätt bra att börja dagen med en promenad till skolan, fast imorse var det riktigt kallt!
Skoldagen gick ganska snabbt, började med samhällskunskap och jag blev nästan klar med diskrimineringarna så ska nog sätta mig och göra det nu. Sedan på svenskan gick vi bara igenom en massa saker inför efter höstlovet och jag fick lite hjälp med uppgifterna som jag aldrig gör klart :/

Nu sitter jag upp på mitt rum och gör i princip ingenting, tänkte börja plugga lite nu efter att jag har kollat på andra avenyn.

Saknar Joakim väldigt mycket måste jag bara säga!! <3 Kommer nog inte hinna träffa honom något förrän på lördag eftersom hela veckan är fylld och han har praktik så jag måste ta mig till Kumla, men imorgon ska jag försöka bli klar med alla skolarbeten, på torsdag är det skola, möte och körlektion som gäller och därefter dans. Sedan på fredag efter skolan är det tänkt att Alex, Ebba och jag ska shoppa lite och sedan på kvällen är det Lisas 18-års fest som gäller. Får verkligen försöka klämma in det, hinner jag bli klart med allt som jag har tänkt idag så hinner jag nog åka till Kumla imorgon.

historiauppsatts, javisst!

Sitter just nu och skriver på min historiauppsatts som jag ska försöka bli klar med imorgon, ska bli så himla skönt när den blir klar för då är det inte så mycket i skolan som jag ligger efter i förutom svenskan, men det ska jag prata med läraren om imorgon eftersom jag egentligen har 50p för mycket. Hur som hellst så skriver jag om Trojanska kriget och det är faktiskt ganska intressant och det blev mycket lättare att läsa om det när man hade kollat på filmen Troja, med Brad Pitt och Orlando Bloom. (mums på det också!)

Imorgon kommer förresten mammas kompis Eva som ska visa lite nya Mary Kay produkter, får se om jag får med någon som vill testa på, någon som känner sig manad så är det bara att prata med mig :)
Imorgon är det i alla fall samhällskunskap på morgonen i skolan vilket är väldigt kul tycker jag eftersom man får uttrycka sig mycket och sånt, i like it!

Jaja, nu ska jag väl fortsätta skriva så jag blir klar någon gång!


tröttismåndag

Jäklar vilken jobbig dag det var i skolan idag, hade ju som sagt ingen lärare på hela dagen typ så jag och Alex kollade på Drömkåken och jag somnade i soffan. På fotografisk bild så fanns det inte så mycket att göra och vi fick ingen uppgift förrän efter lunch så jag satt inne på naturkunskapen och umgicks med resten av klassen. När vi väl fick en uppgift var det typ världens enklaste eftersom vi bara skulle planera inför en utställning som sker i vår.
Nu är jag äntligen hemma och funderar på att sätta på en film eller något och sen plugga lite senare.

helgen

Efter gymmet i lördags så kom Joakim hem till mig och jag gjorde mig i ordning och packade ihop mina grejer. Därefter åkte vi upp på stan och fixade busskort till mig, men eftersom det går så himla trögt att åka buss till Kumla så hoppade vi på tåget istället och precis när vi hade kommit fram till Kumla så kom tågsaken och skulle ta betalt :/

När vi kom hem till Joakim gick vi till Maxi och köpte naturgodis och den nya maraboun, vilket var väldigt söt, men ganska god. När vi väl kom hem till honom åt vi lite mat och sedan gick vi och la oss i sängen och kollade på tv, sen drog vi iväg och köpte kinamat och kollade sedan på körslaget. Lite senare kom Antown? och Alex och hämtade oss och körde hem oss till Anders och Alex lägenhet där vi kollade på film, Twilight faktiskt eftersom Joakim inte hade sett den än. haha, fast vet inte om Anders och jag kollade så värst mycket på filmen, eftersom vi somnade båda två och både Alex och Joakim hade full schå att väcka oss. Vid två skjutsade Alex hem oss och vi somnade på stört.

I söndags när vi vaknade låg vi och kollade på tv i evigheter och gick sedan upp och åt frukost och jag hoppade in i duschen. Därefter gick vi till mitt tåg och när jag väl kom hem till Örebro satte jag mig och läste historia framför brasan.


Nu sitter vi i skolan och har ingen lärare. SÅ typiskt! och på Fotografisk bild så är inte David här så då har vi inte heller någon lärare, så då ska vi väl hålla på med någon konstig uppgift. Vill bara hem idag!

vilken storlek?

Har länge funderat  på att köpa en sådan här tröja, men nu har de tagit slut i Örebro och jag tänkte köpa en genom internet, men jag vet inte riktigt vilken storlek jag ska ha. Har vanligtvis 36/XS/S på toppar, men den här är ju tänkt att vara lite större och eftersom jag är lång så vill jag inte att den ska bli för kort.


gymmet

Vaknade klockan kvart i nio i morse utav att mamma och pappa drog iväg till Stockholm, så jag gick upp vid halv tio eller något och åt frukost och kollade lite på Surf´s Up, tyckte dock inte att den var så bra. Nu har jag satt på mig lite träningskläder och ska snart dra iväg till gymmet! Känner mig faktiskt ganska hurtig och det vore inga fel att gå upp på stan, men jag tar nog cykeln, det är ju faktiskt helg och man blir lite extra lat sådär på morgonkvisten!

Jaja, nu ska jag plocka ihop lite grejer och sen cykla upp på stan för ett pass på gymmet!


Ååååh, nu blev jag ännu gladare

Tänk att jag har fått så många läsare på 5 dagar, det är inte klokt och det är sjukt kul att alla gillar min design, har ni några andra förslag så är det bara att komma med dem! :)

Klänningen är faktiskt från stylebystars.com för dem som undrade, de har sjukt snygga klänningar och den här kommer jag nog att köpa hem snarast! :D

Joakim drog hem för ett tag sen efter massa gos! Nu väntas räkor ( EBBAAA) och sedan ska jag mysa framför Idol med brasan tänd och en chokladkaka i handen :) Imorgon ska jag ju faktiskt iväg och gymma tidigt på morgonen och man ska faktiskt unna sig! Blir säkert lite chips också! :D Jag menar, man lever bara en gång i livet, fast de som känner mig vet att jag hela tiden klagar på att jag måste träna mer, men jag har faktiskt börjat gå fram och tillbaka till skolan, vilket jag tycker är riktigt bra gjort av mig, hahah! ( det är bara 8 min att gå )

Vill ha, VILL HA!!


nu är det fredagsmyys

Nyss kollat lite på Andra Avenyn och nu ska jag börja städa tänkte jag. Sen kommer Joakim hit och då ska vi gå ut och gå, hoppas på att kunna köpa lite naturgodis också :) Ikväll blir det Idol också, vem tror ni åker ut?
Jag hoppas i alla fall på Niklas, för han är fan inge bra. Var kanske bra på audition, men nu liksom? Nej, han platsar liksom inte.


ÄR SÅ HIMLA GLAD!

Hade för inte så längesen redovisning med Ebba, Malin S, Lisa och Alex för "Peace and Rights 4 Kids" gruppen och vi trodde från början att vi kasnke skulle redovisa inför någon därifrån och sedan en lärare, men det visade sig vara åtta personer som vi skulle prata inför, så då jäklar kom nervositeten fram.

Vi började i alla fall med att berätta hur vi hade tänkt, hur vi hade gjort vår stillbildsfilm och sedan varför de skulle välja just våran och därefter visade vi upp vår reklamfilm och efter att den var slut började alla att applådera och säga att det var precis vad de ville ha och att det var en jätte bra reklamfilm som de skulle kunna använda till många saker, så när vi väl var klara kunde inte Alex och jag hålla minen längre så vi  sprang ut och började hoppa. SÅ JÄKLA GLAD ÄR JAG! Fast nu får vi vänta till v.47 då vi ska få all feedback och sedan ändra något om det behövs och sedan kommer kanske vår reklamfilm visas för HELA SVERIGE! ÅÅÅH, SÅ GLAD JAG ÄR!!

Kommer nog lägga upp reklamfilmen här någon dag! :)


skooolan

Sitter i skolan och väntar på att vi ska ha redovisning på vår stillbildsfilm, men den är inte förrän om 20 min och jag har redan skrivit alla utvärderingar, skit skönt att få sluta tidigare idag så efter skolan ska jag nog hem, städa lite, kanske ta en promenad och köpa mig lite naturgodis och sen hem och vänta på att Joakim ska komma förbi en stund. Sen ikväll blir det myskväll med familjen eftersom jag fortfarande är en sketen 17-åring och för att alla ska ut ikväll eftersom att Kotten fyller år :( Bara 26 dagar kvar nu, så tagga den 6 november!!! Det ska i alla fall jag göra (A)

Så jäkla skönt att den här veckan är över nu, fast jag har typ inte hunnit med så mycket ändå den här veckan som jag trodde att jag skulle. BTW. så måste jag fixa praktikplats, men jag vet inte vart jag ska gå och fråga och inte heller vart jag skulle vilja vara. Frågade på NA ju, men det verkar som om alla andra än jag kan få praktikplats där, SUUUG!

kall morgon

Har verkligen sovit as dåligt nu på morgonen för jag har haft någon fluga i mitt rum som har dampat hela morgonen, stackarn! Nu har jag i alla fall nyss ätit frukost och ska snart bege mig iväg till skolan och jag ska faktiskt GÅ! :D känns bra att jag är klar redan nu då :o
Efter skolan ska jag på min FÖRSTA körlektion och jag är sjuuukt nervös, men hoppas på att det kommer gå bra, jag kan ju som sagt stan :) När jag har pinat mig igenom körlektionen måste jag snabba mig hem, byta om och sedan dra iväg till dansen. GOGO!
Nej, nu ska jag borsta tänderna och sen börja traska :)


igår




peace and rights 4 kids






RÖSTA PÅ DAVID OCKSÅ!!
http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=71765&utm_medium=embeddwidget&utm_campaign=poll_1095

det går bra nu, kompis det går bra nu

Åkte med SNÄLLA ALEX till Joakim igår och när jag väl kom dit fick jag igång honom med att städa sin garderob och sitt rum. Två stora påsar senare vart det faktiskt väldigt fint. Efter det käkade vi och kröp sedan ner i sängen och kollade på tv, vilket slutade med att jag somnade väldigt tidigt.

Imorse snoozade vi minst 40 minuter vilket gjorde att vi fick stressa som tusan och jag hann bara klä på mig och borsta tänderna och sedan var vi tvungna att gå. Så man kände sig lagom fräsch när man stod på stationen bland alla tillfixade och sedan kom Alex och det bar iväg mot Örebro. Som tur var så vart alla lite försenade hem till mig eftersom vi skulle fota de sista bilderna idag, så jag hann duscha och göra mig i ordning medan bokmalen Alex satt läste för fullt och när väl Ebba och Malin hade kommit var det tänkt att vi skulle ut och fota, men kameran hade inga batterier kvar. Så då drog vi hem till mig igen och så bjöd jag på bullar medan vi väntade på att batteriet skulle laddas, men när det äntligen var klart gick vi ut och knäppte våra bilder och drog sedan till skolan och fixade allt så att det bara är att sätta ihop allt imorgon.

Efter skolan drog jag och Ebba på skolfoto möte och en i våran klass kommer att ha sin bild som omslag till skoltidningen! NAJSNAAAJS!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen snart och kolla lite på andra avenyn och sen somna tidigt, hade nämligen tänkt att börja gå till skolan ( tar max 10 min ) eftersom jag känner att jag är behov utav lite mer motion nu, sen blir det nog gymmet på fredag om jag hinner :)


Måste säga att jag sov väldigt gött inatt, önskar bara Joakim kunde komma och gosa in sig under täcket och hålla om mig ikväll också <3

fan vad kallt det är ute

Känner hur kylan når in genom huset och utanför står min cykel som är alldeles frostig. Tur att det blev bra väder idag i alla fall så att det är ett bra väder att fota i. Dock så har ingen kommit än för Alex bil krånglade, Malin tog en senare buss och Lisa visste inte om att vi skulle ses halv nio. Fast nu kom Alex och Ebba i alla fall och snart kommer även Malin S som sitter på bussen.

Hoppas som tusan att vi blir klara idag så vi slipper fota imorgon också, för då skulle det tydligen bli dåligt väder :/ Idag åker jag i alla fall till Joakim efter skolan och myser, gött säger jag bara!

att uppskatta någon är att ge tillbaka det man själv uppskattar

Usch, vad tråkig och jobbig den här veckan kommer bli! Varför? Jo, för att vi har temavecka i skolan och det är tänkt att vi ska göra undervisning/reklammaterial till barnkonventionen. Hur tråkigt låter inte bara det ordet?  Visserligen så tror jag att våran idé kommer att bli bra eftersom vi är lite smartare än de som jobbar för barnkonventionen i vår grupp! PLUS att det blir extra jobbigt eftersomvi går till 15.20 varje dag och den här veckan innehåller körlektion, möte och annat :/ så den kommer att bli fullbokad.

Imorgon kommer i alla fall Alex, Ebba, Malin S och Lisa hit på morgonen och sedan ska vi ut och fota järnet till våran stillbildsfilm, hoppas bara på att det är fint väder imorgon!


29 månader<3

Jag säger bara en sak, herrejösses vad tiden går fort! Snart är jag arton, om en månad minus en dag och inte nog med det, idag har Joakim och jag varit tillsammans i 29 månader. Det går så otroligt fort! Känns som om vi nyss satt på flygplanet till Kreta på vår 2-årsdag, men det är snart ett halvår sedan! ååh, vad jag vill tillbaka!

Joakim Hörnestedt, jag älskar dig så otroligt mycket och
det kommer jag för alltid att göra! Du är mitt allt<3
jag är helt galen, galen i dig <3


WOOHOOO

Nu har jag startat blogg på nytt! Såklart så är inte bloggen klar än, men bättre att den ser ut såhär än att jag går runt och missar en massa blogg tid, right? ;)

RSS 2.0